Novoletna Banja Luka

(31. 12. 2019)

DAN 1: 31.12.2019
Odhod iz Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah. Pot nas bo vodila mimo Zagreba, mejo bomo prestopili pri Bosanski Gradiški in nato v Banja Luko, ki nas bo gostila ta nepozabni vikend. Po check-inu sledi nekaj časa za prvo raziskovanje mesta.
Zvečer se zberemo v eni od banjaluških kavarn v mestnem jedru, kjer se bomo ogreli za prihajajoče silvestrovanje. Rajali bomo dolgo v noč oz. jutro ... 🍾🎉
 
DAN 2: 1.1.2020
Po poznem zajtrku sledi ogled krajši mesta. Izvedeli boste nekaj zanimivosti, spoznali ključne točke v mestu in videli, kako ljudje živijo v Banja Luki. V dobri uri si boste ogledali Narodno skupščino Republike srbske, trdnjavo Kastel, Gospodsko ulico, Banske dvore, Narodno gledališče, cerkev Svete Trojice... Največ mestnega vrveža je na ulici Kralja Petra v centru mesta, ki je tudi središče nočnega življenja.
Ta čas pa lahko namenite tudi samostojnemu raziskovanju mesta. V Banja Luki je znan odličen izbor oblačil, ki jih lahko dobite po ugodnih cenah, za tiste, ki ste željni nakupovalnega vrveža, zanimivih stvari in barantanja, pa je obisk bližnjega marketa nujen.
Čas za kosilo (o najboljših restavracijah izveste na ogledu) in kavico. Zvečer pa na REPRIZO - tour po “banjalučkih kafanah« in ponovimo prejšnji večer z nepozabno poslovilno zabavo.
 
DAN 3: 2.1.2020
Če se uspete zbuditi pred zajtrkom in check out-om, lahko čas izkoristite za zadnje nakupe ali pa kavico z novo prijateljico ali prijateljem, ki ste ga spoznali na izletu. Vkrcamo se na avtobuse in se počasi odpravimo proti domu. Prihod v Ljubljano v večernih urah.
 
Partnerji izleta:
Kompas YOUNG
ŠOU v Ljubljani
Študentski kampus
Legionar
g3Spirits
4P Fitnes Klub
 
 
 

Price: 79

Apply for event