Novoletna Banja Luka

(31. 12. 2019)

ŠE NE VEŠ, KJE BOŠ PREŽIVEL NAJDALJŠO NOČ V LETU?! 🎆

Spiši svojo študentsko zgodbo z nami! 😎

‼️NOVOLETNA BANJA LUKA s ŠOU‼️

🇧🇦Destinacija: Banja Luka
🗓️Datum: 30. 12. - 1. 1. 2020
💰Cena: 79€/osebi

Cena 79€/osebi vključuje:
🔸Prevoz z avtobusom,
🔸2 nočitvi hostlu,
🔸ogled mesta,
🔸spremljevalec na poti,
🔸stroški organizacije potovanja.

Neobvezna doplačila:
🔹Tradicionalna balkanska večerja 1. dan
🔹Vstopnina na zabavo 1. noč
🔹Vstopnina na novoletno zabavo

Prijava na: https://prijave.sou-lj.si/events/novoletna-banja-luka
Informacije: tilen.vodebzmavc@gmail.com 📩

DAN 1: 30.12.2019 🍾🎉
Odhod iz Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah. Pot nas bo vodila mimo Zagreba, mejo bomo prestopili pri Bosanski Gradiški in nato v Banja Luko, ki nas bo gostila ta nepozabni vikend. Po check-inu sledi nekaj časa za prvo raziskovanje mesta. V dobri uri si boste ogledali Narodno skupščino Republike srbske, trdnjavo Kastel, Gospodsko ulico, Banske dvore, Narodno gledališče, cerkev Svete Trojice... Največ mestnega vrveža je na ulici Kralja Petra v centru mesta, ki je tudi središče nočnega življenja. Zvečer sledi večerja v tradicionalni banjaluški restavraciji, ter obisk enega izmed nočnih klubov.

DAN 2: 31.12.2019 💥😎
Po poznem zajtrku sledi prosti čas za samostojno raziskovanje mesta. V Banja Luki je znan odličen izbor oblačil, ki jih lahko dobite po ugodnih cenah, za tiste, ki ste željni nakupovalnega vrveža, zanimivih stvari in barantanja, pa je obisk bližnjega marketa nujen.
Do večera uredite še zadnje malenkosti in silvestrovanje se lahko začne. Rajali bomo dolgo v noč ter se veselili novega leta.

DAN 3: 1.1.2020 🚌🇸🇮
Če se uspete zbuditi pred zajtrkom in check out-om, lahko čas izkoristite za zadnje nakupe ali pa kavico z novo prijateljico ali prijateljem, ki ste ga spoznali na izletu. Vkrcamo se na avtobuse in se počasi odpravimo proti domu. Prihod v Ljubljano v večernih urah.

Partnerji izleta:
ŠOU v Ljubljani
Študentski kampus
Legionar
G3spirits Training Center
4P Fitnes Klub

Price: 79

Apply for event